دانلود مقاله

دانلود نمونه سولات ارشد کنکور استخدامی پیام نور دانشجویی ترجمه

دانلود مقاله

دانلود نمونه سولات ارشد کنکور استخدامی پیام نور دانشجویی ترجمه

دانلود رایگان ترجمه مقاله ویژگی های میوه بادام زمینی و هسته آن

ترجمه مقاله ویژگی های میوه بادام زمینی و هسته آن

محتوای این بسته شامل موارد زیر می باشد :

ترجمه مقاله ویژگی های میوه بادام زمینی و هسته آن
عنوان انگلیسی مقاله: Some engineering properties of peanut and kernel
عنوان فارسی مقاله: برخی از ویژگی های مهندسی شده بادام زمینی و مغز هسته آن.
دسته: صنایع غذایی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 8
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
بعضی از ویژگی های میوه بادام زمینی و هسته آن، از نقطه نظر میزان محتوای رطوبتی آن مورد ارزیابی قرار گرفته اند. در محتوای رطوبتی ?.8?% d.b , میانگین طول، ضخامت، پهنا، میانگین قطر هندسی، حالت کروی، حجم واحد و حجم میوه بادام زمینی، به ترتیب برابر با ??.?3 میلیمتر، 1?.73 میلیمتر، 1?.?8 میلیمتر، 23.00 میلیمتر، ?1.?0%، 2.1? گرم و ?.17cm3 می باشد  می باشد. مقادیر متناظر برای هسته در محتوای رطوبتی ?.00 db به ترتیب برابر با 20.?9 میلیمتر، 8.80 میلیمتر، 10.?? میلیمتر، 12.?0 میلیمتر، ?7.0?%، 1.0?3 گرم، و 1.1?cm3 می باشد. مطالعه بر روی بادام زمینی خشک شده نشان داده است که چگالی حجمی از 2?3 به 18?km/m3 کاهش داشته، ظرفیت واقعی، مناطق مورد نظر و سرعت ترمینال رشد آن از ?2? به ???kg/m و از 7.2? به 7.93m/s افزایش داشته است به طوری که سطح رطوبت آن از ?.8?% به 32.00% افزایش داشته است. در ارتباط با هسته مقدار متنماظر از ?81 به ?39kg/m3 از 989 به 1088kg/m و از 1.?3به 2.09cm و از 7.?8 به 8.0?m/s همگام با افزایش محتوای رطوبتی، تغییر داشته است. قدرت شکاف بادام زمینی و هسته آن با توجه به افزایش محتوی رطوبتی آن کاهش می یابد. ضریب پویای اصطکاک از 0.30 به 0.73 برای بادام زمینی و از 0.22 به 0.?3 برای هسته در سطوح ساختاری متفاوت زمانی که محتوای رطوبتی از ?.8?% تا 32.00% d.b افزایش می یابد،  متغیر است.
1.مقدمه:
بادام زمینی به عنوان یک محصول سالانه ای می باشد که به طور غالب در منطقه مدیترانه رشد می کند. بادام زمینی که از خانواده گیاه هیپی می باشد دارای ریشه، ساقه و به ویژه دانه های زیرزمینی خوراکی می باشد. بادام زمین دارای دانه های خوراکی می باشد.آرچیس هیپوی که عضو خانواده نخودفرنگی می باشد، در غلاف زیرزمین رشد می کند و دارای پوست نازک مایل به قهوه ای می باشد. 
  • فرمت : zip
  • حجم : 1.03مگابایت
  • شماره ثبت : 411

برای دانلود و یا کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.